Bruidsfotografie

Op ongedwongen wijze verzorg ik jullie bruidsfotografie.

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Een bijzondere dag om nooit meer te vergeten. Daarom is het belangrijk om je trouwdag goed in beeld te brengen.
Zoals jullie zijn, hoe jullie van elkaar houden maar ook met alle mooie, kleine en sfeervolle geluksmomenten van die dag. Want emotie, blijdschap en geluk zitten in de kleinste details.

Bruidsfotografie gaat voor mij veel verder dan alleen het vastleggen van een bijzondere dag waar je samen bent met je familie en vrienden.
Het doel is een bruidsreportage met alle liefdevolle en onvergetelijke momenten van die dag. Een lach, een traan, een trotse blik op het gezicht van je ouders en grootouders. Het is een dag waarop je prachtige herinneringen maakt, geniet met je gasten en vooral van elkaar.

Het is ook een dag waarop je een beetje geleefd wordt. Mooie, emotionele en soms spannende momenten wisselen elkaar af. Vanaf het moment van aankleden tot en met het diner of de openingsdans. Op een niet-geposeerde, creatieve manier help ik jullie graag door alle bijzondere, persoonlijke en liefdevolle momenten van die dag in beeld te brengen. Ik luister naar wat jullie belangrijk vinden en geef je graag extra inspiratie en advies als jullie daarom vragen. Door je op je gemak te stellen, kom je ontspannen op de foto. Tijdens jullie trouwdag ben ik zo onzichtbaar mogelijk aanwezig en kunnen jullie helemaal je dag beleven zoals hij bedoeld is.

 

Prijzen:

Het regelen van een bruiloft is leuk maar kost ook veel tijd, daarom denk ik graag met jullie mee. Daarom heb ik hieronder 3 mooie pakketten voor jullie samengesteld. Er is uiteraard van alles mogelijk! Jullie hebben keuze uit meerdere albums en kleuren, ook is er keuze uit verschillende opdrukken voor de voorkant van het album.

Zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?
Dan wil ik jullie graag uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken. Zo komen we altijd tot een passende offerte voor jullie bruiloft!

BRONS

6 uur bruidsfotografie

Minimaal 250 hoge resolutie foto’s
op USB stick in luxe opbergboxje

Preview van een aantal foto’s binnen een
week na jullie bruiloft

Mini-album 15×15 cm
met 16 pagina’s

Inclusief reiskosten
binnen Nederland

€ 900,-

ZILVER

6 uur bruidsfotografie

Minimaal 250 hoge resolutie foto’s
op USB stick in luxe opbergboxje

Preview van een aantal foto’s binnen een
week na jullie bruiloft

Luxe trouwalbum 25×25 cm
met 30 pagina’s

Luxe trouwalbum aangeleverd in
luxe opbergbox

Inclusief reiskosten
binnen Nederland

€ 1225,-

 

GOUD

8 uur bruidsfotografie

Minimaal 300 hoge resolutie foto’s
op USB stick in luxe opbergboxje

Preview van een aantal foto’s binnen een
week na jullie bruiloft

Luxe trouwalbum 25×25 cm
met 40 pagina’s

Luxe trouwalbum aangeleverd in
luxe opbergbox

Inclusief reiskosten
binnen Nederland

€ 1525,-

Trouwalbum

Bij een trouwreportage hoort ook een mooi luxe trouwalbum. De mooie, sfeervolle en pure trouwfoto’s worden in een strak album vormgegeven en vertellen het unieke verhaal van jullie trouwdag. Bladerend door het album ga je terug naar dat moment waarop de foto genomen werd. Je denkt weer aan het moment waar jullie elkaar voor het eerst zagen, wie er waren, de lieve woorden tijdens de ceremonie… je beleeft alles opnieuw. Een herinnering voor het leven.

Het luxe trouwalbum word met de hand gemaakt. Heeft mooie platliggende pagina’s en word gedrukt op echt fotopapier.

Ik vind het belangrijk dat jullie helemaal tevreden zijn met jullie album en daarom mogen jullie zelf de foto’s uitkiezen die jullie graag in het album willen hebben. Zodat het nog meer jullie trouwalbum word.

Informeer naar jullie trouwdatum!

Is jullie trouwdatum al bekent en zijn jullie benieuwd of deze datum nog beschikbaar is.
Neem dan vooral contact met mij op.  Reviews Bruidsfotografie

  Wauw! Wij hebben een prachtige bruidsreportage van Jenneke ontvangen. Ze werkt heel prettig, ongedwongen en persoonlijk. Op een natuurlijke wijze legt ze alles vast. Ook het album inclusief box is een echte aanrader. Helemaal naar onze wensen gemaakt met een persoonlijk tintje en goede kwaliteit. Nogmaals dank Jenneke voor het fijne contact en het prachtige resultaat!


  Roy en Margot

  Afgelopen september zijn wij getrouwd in park Ramswoerthe te Steenwijk en hadden ons huwelijksfeest in Lemmer. De gehele dag had Jenneke foto's gemaakt en dit was super! In de voorbereiding neemt ze alle tijd voor je en geeft ze duidelijke uitleg. Ze biedt leuke pakketten (fotos maken en album kiezen) aan voor een goede prijs! Op de dag zelf mooie foto's gemaakt en de weken na de bruiloft gaf ze een mooie, professionele afwerking van de foto's en hebben we uiteindelijk daardoor een prachtig trouwalbum waardoor we de dag vaak kunnen herbeleven!


  Gerrit en Thamara

  Jenneke is een topfotograaf, ze heeft onze dag onwijs mooi en op een hele pure en ontspannen wijze vastgelegd. We vonden het heel prettig werken met Jenneke, zowel op de dag zelf als in de aanloop naar de bruiloft en achteraf voor het samenstellen van het fotoboek. Jenneke heeft ook de mooie spontane of emotionele momenten in een foto weten te vangen, heel speciaal om achteraf terug te zien. Wij zijn super trots op


  Johnny en Britt

  Wij raden Jenneke zeker aan! Van te voren luistert ze goed naar je wensen. Op de dag zelf heb je niet door dat er een fotograaf mee is. Ze weet de spontane momenten goed vast te leggen waardoor je hele mooie "ontspannen" foto's krijgt . Qua fotografie levert ze echt top werk af! Prachtige foto’s en we zijn super blij met ons fotoboek. Deze kwam in een mooie hoes. En we hoefden niks aan te passen, de indeling die ze had gemaakt was, was voor ons meteen goed. Zoek je een lieve, meedenkende fotograaf, die goed luistert naar jullie wensen en dat perfect kan vastleggen, dat moet je Jenneke hebben!!


  Alex en Melanie