Bruidsfotografie

Op ongedwongen wijze verzorg ik jullie bruidsfotografie.

Jullie trouwdag is er een om nooit meer te vergeten. Het is belangrijk dat deze dag goed in beeld wordt gebracht. Zoals jullie zijn, maar ook hoe de dag is geweest. Door mijn ongedwongen manier van werken voelen jullie je op je gemak. Hierdoor komen jullie ontspannen op de foto. Dit zien jullie terug in mijn bruidsfotografie.

Als bruidsfotograaf vind ik het belangrijk dat jullie trouwdag ook zo op de foto wordt gezet zoals jullie hem zelf herinneren. Niet alleen jullie als bruidspaar, maar ook de familie en vrienden welke die dag aanwezig zijn, spelen een belangrijke rol in jullie leven en maken de dag compleet. De emotie, de blijdschap en het geluk worden vereeuwigd op de foto’s. Hiermee creëer je een herinnering waarmee je weer wordt teruggebracht naar dat ene moment. Daarom wil ik graag jullie bruidsfotografie verzorgen.

 

Uitleg prijzen:

Als voorbeeld heb ik hieronder drie opties geplaatst. Dan kunnen jullie een inschatting maken van de prijzen voor een bruidsreportage. Er is uiteraard van alles mogelijk! Willen jullie meer of minder uren, met of zonder ouderboekje of een ander trouwalbum of zouden jullie graag een bruidsreportage zonder luxe trouwalbum willen? Dat kan al vanaf €800,- voor 6 uur bruidsfotografie. Alle prijzen zijn inclusief reiskosten binnen Nederland.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek spreek ik met veel plezier jullie dag door en leg ik uit wat de verschillende mogelijkheden zijn. Zo komen we altijd tot een passende offerte voor jullie bruiloft!

6 uur bruidsfotografie

Minimaal 250 hoge resolutie foto’s
op USB stick in luxe opbergboxje

Trouwalbum 25×25 cm
met 30 pagina’s

Trouwalbum aangeleverd in
luxe opbergbox

Inclusief reiskosten
binnen Nederland

€ 1065,-

8 uur bruidsfotografie

Minimaal 300 hoge resolutie foto’s
op USB stick in luxe opbergboxje

Trouwalbum 25×25 cm
met 40 pagina’s

Trouwalbum aangeleverd in
luxe opbergbox

Inclusief reiskosten
binnen Nederland

€ 1295,-

 

10 uur bruidsfotografie

Minimaal 350 hoge resolutie foto’s
op USB stick in luxe opbergboxje

Trouwalbum 25×25 cm
met 50 pagina’s

Trouwalbum aangeleverd in
luxe opbergbox

Inclusief reiskosten
binnen Nederland

€ 1525,-

Bij een trouwreportage hoort ook een mooi trouwalbum. De mooie, sfeervolle en pure trouwfoto’s worden in een strak album vormgegeven en vertellen het unieke verhaal van jullie trouwdag. Bladerend door het album ga je terug naar dat moment waarop de foto genomen werd. Je denkt weer aan het moment waar jullie elkaar voor het eerst zagen, wie er waren, de lieve woorden tijdens de ceremonie… je beleeft alles opnieuw. Een herinnering voor het leven.

Informeer naar jullie trouwdatum!

Is jullie trouwdatum al bekent en zijn jullie benieuwd of deze datum nog beschikbaar is.
Neem dan vooral contact met mij op.Reviews

Wauw! Wij hebben een prachtige bruidsreportage van Jenneke ontvangen. Ze werkt heel prettig, ongedwongen en persoonlijk. Op een natuurlijke wijze legt ze alles vast. Ook het album inclusief box is een echte aanrader. Helemaal naar onze wensen gemaakt met een persoonlijk tintje en goede kwaliteit. Nogmaals dank Jenneke voor het fijne contact en het prachtige resultaat!


Roy en Margot

Afgelopen september zijn wij getrouwd in park Ramswoerthe te Steenwijk en hadden ons huwelijksfeest in Lemmer. De gehele dag had Jenneke foto's gemaakt en dit was super! In de voorbereiding neemt ze alle tijd voor je en geeft ze duidelijke uitleg. Ze biedt leuke pakketten (fotos maken en album kiezen) aan voor een goede prijs! Op de dag zelf mooie foto's gemaakt en de weken na de bruiloft gaf ze een mooie, professionele afwerking van de foto's en hebben we uiteindelijk daardoor een prachtig trouwalbum waardoor we de dag vaak kunnen herbeleven!


Gerrit en Thamara

Jenneke is een topfotograaf, ze heeft onze dag onwijs mooi en op een hele pure en ontspannen wijze vastgelegd. We vonden het heel prettig werken met Jenneke, zowel op de dag zelf als in de aanloop naar de bruiloft en achteraf voor het samenstellen van het fotoboek. Jenneke heeft ook de mooie spontane of emotionele momenten in een foto weten te vangen, heel speciaal om achteraf terug te zien. Wij zijn super trots op


Johnny en Britt

Wij raden Jenneke zeker aan! Van te voren luistert ze goed naar je wensen. Op de dag zelf heb je niet door dat er een fotograaf mee is. Ze weet de spontane momenten goed vast te leggen waardoor je hele mooie "ontspannen" foto's krijgt . Qua fotografie levert ze echt top werk af! Prachtige foto’s en we zijn super blij met ons fotoboek. Deze kwam in een mooie hoes. En we hoefden niks aan te passen, de indeling die ze had gemaakt was, was voor ons meteen goed. Zoek je een lieve, meedenkende fotograaf, die goed luistert naar jullie wensen en dat perfect kan vastleggen, dat moet je Jenneke hebben!!


Alex en Melanie