Bruiloft Villa des Beaux Arts in Heeze | Alex en Carolijne

Het komt vaker voor dat ik alleen het aankleden van de bruid vastleg. Maar deze dag begon ik bij de bruidegom waar ik de detail foto’s van het aankleden heb gemaakt.
Daarna ben ik doorgereden naar het ouderlijkhuis van de bruid waar ik het aankleden van de bruid heb mogen vastleggen.

Deze dag was het al vroeg in de ochtend lekker warm. Het leek mij extra bijzonder om het aankleden van de bruid in de mooie groene achtertuin de doen. Ook omdat deze mooi beschut lag tussen de bomen. In overleg met de bruid hebben we het aankleden dan ook in de tuin gedaan.

Na het aankleden was het grote moment daar. Elkaar voor het eerst zien in de bruidskleren die je al zolang van te voren met zorg hebt uit gekozen. En dat je zo benieuwd bent hoe de andere er uit zal zien! Dit moment blijf ik heel bijzonder vinden om bij aanwezig te mogen zijn.

Het bruidspaar had ook een weddingstylist in gehuurd om de ceremonie aan te kleden, en de tafel voor het diner. Deze werden allebei gehouden bij Villa des Beaux Arts waar ook het feest werd gehouden.

Reviews Bruidsfotografie

Wauw! Wij hebben een prachtige bruidsreportage van Jenneke ontvangen. Ze werkt heel prettig, ongedwongen en persoonlijk. Op een natuurlijke wijze legt ze alles vast. Ook het album inclusief box is een echte aanrader. Helemaal naar onze wensen gemaakt met een persoonlijk tintje en goede kwaliteit. Nogmaals dank Jenneke voor het fijne contact en het prachtige resultaat!


Roy en Margot

Afgelopen september zijn wij getrouwd in park Ramswoerthe te Steenwijk en hadden ons huwelijksfeest in Lemmer. De gehele dag had Jenneke foto's gemaakt en dit was super! In de voorbereiding neemt ze alle tijd voor je en geeft ze duidelijke uitleg. Ze biedt leuke pakketten (fotos maken en album kiezen) aan voor een goede prijs! Op de dag zelf mooie foto's gemaakt en de weken na de bruiloft gaf ze een mooie, professionele afwerking van de foto's en hebben we uiteindelijk daardoor een prachtig trouwalbum waardoor we de dag vaak kunnen herbeleven!


Gerrit en Thamara

Jenneke is een topfotograaf, ze heeft onze dag onwijs mooi en op een hele pure en ontspannen wijze vastgelegd. We vonden het heel prettig werken met Jenneke, zowel op de dag zelf als in de aanloop naar de bruiloft en achteraf voor het samenstellen van het fotoboek. Jenneke heeft ook de mooie spontane of emotionele momenten in een foto weten te vangen, heel speciaal om achteraf terug te zien. Wij zijn super trots op


Johnny en Britt

Wij raden Jenneke zeker aan! Van te voren luistert ze goed naar je wensen. Op de dag zelf heb je niet door dat er een fotograaf mee is. Ze weet de spontane momenten goed vast te leggen waardoor je hele mooie "ontspannen" foto's krijgt . Qua fotografie levert ze echt top werk af! Prachtige foto’s en we zijn super blij met ons fotoboek. Deze kwam in een mooie hoes. En we hoefden niks aan te passen, de indeling die ze had gemaakt was, was voor ons meteen goed. Zoek je een lieve, meedenkende fotograaf, die goed luistert naar jullie wensen en dat perfect kan vastleggen, dat moet je Jenneke hebben!!


Alex en Melanie