Trouwen bij Club Limbo in Emmen | Sarah en Ger

Bij het eerste gesprek wat ik met Ger en Sarah had was het plan om op een oud landgoed trouwen. Maar bij de 2e keer dat ik ze sprak was het een heel andere locatie geworden. Club Limbo midden in Emmen en zij zijn de eersten die daar gingen trouwen. De bruiloft was buiten boven op het dakterras. Wat een leuke locatie! We hadden die dag heerlijk weer en je had het gevoel ergens in een strandtent aan zee te zijn.

Ger en Sarah hadden er voor gekozen om de foto´s bij het Oude Noorder Dierenpark te maken, wat nu het Rensenpark heet. Omdat Club Limbo midden in Emmen ligt konden we er lopend naar toe. Super leuk om daar rond te lopen met de herinneringen van vroeger en foto’s te mogen maken van het bruidspaar in de verschillende achtergronden waar een aantal jaar geleden nog de wilde dieren liepen.

Zoals je van de naam van de de feestlocatie mag verwachten kon je er ook super feesten in de avond. Ik ben tot en met de openingsdans gebleven om het begin van de feestavond te fotograferen.

Reviews Bruidsfotografie

Wauw! Wij hebben een prachtige bruidsreportage van Jenneke ontvangen. Ze werkt heel prettig, ongedwongen en persoonlijk. Op een natuurlijke wijze legt ze alles vast. Ook het album inclusief box is een echte aanrader. Helemaal naar onze wensen gemaakt met een persoonlijk tintje en goede kwaliteit. Nogmaals dank Jenneke voor het fijne contact en het prachtige resultaat!


Roy en Margot

Afgelopen september zijn wij getrouwd in park Ramswoerthe te Steenwijk en hadden ons huwelijksfeest in Lemmer. De gehele dag had Jenneke foto's gemaakt en dit was super! In de voorbereiding neemt ze alle tijd voor je en geeft ze duidelijke uitleg. Ze biedt leuke pakketten (fotos maken en album kiezen) aan voor een goede prijs! Op de dag zelf mooie foto's gemaakt en de weken na de bruiloft gaf ze een mooie, professionele afwerking van de foto's en hebben we uiteindelijk daardoor een prachtig trouwalbum waardoor we de dag vaak kunnen herbeleven!


Gerrit en Thamara

Jenneke is een topfotograaf, ze heeft onze dag onwijs mooi en op een hele pure en ontspannen wijze vastgelegd. We vonden het heel prettig werken met Jenneke, zowel op de dag zelf als in de aanloop naar de bruiloft en achteraf voor het samenstellen van het fotoboek. Jenneke heeft ook de mooie spontane of emotionele momenten in een foto weten te vangen, heel speciaal om achteraf terug te zien. Wij zijn super trots op


Johnny en Britt

Wij raden Jenneke zeker aan! Van te voren luistert ze goed naar je wensen. Op de dag zelf heb je niet door dat er een fotograaf mee is. Ze weet de spontane momenten goed vast te leggen waardoor je hele mooie "ontspannen" foto's krijgt . Qua fotografie levert ze echt top werk af! Prachtige foto’s en we zijn super blij met ons fotoboek. Deze kwam in een mooie hoes. En we hoefden niks aan te passen, de indeling die ze had gemaakt was, was voor ons meteen goed. Zoek je een lieve, meedenkende fotograaf, die goed luistert naar jullie wensen en dat perfect kan vastleggen, dat moet je Jenneke hebben!!


Alex en Melanie