Trouwen bij de Kaaihof in Genemuiden | Marco en Marjolein

Marco en Marjolein wilden heel graag dat hun bruiloft een landelijke sfeer zou uitstralen, en zo zijn ze terecht gekomen bij de buitenlocatie van de Kaaihof  in Genemuiden. Je trouwt dan in een mooie oude schuur met daaraan een oude binnenplaats waar het feest verder plaats kan vinden.

Na 2 jaar wachten was het dan eindelijk zover en zijn ze begin deze zomer getrouwd. We begonnen de dag bij hun thuis in Hasselt waar ik het aankleden van beide mocht vastleggen. Daarna hebben ze elkaar voor het eerst gezien in de achter tuin, wat best spannend was. Na de first look zijn we samen naar de Kalkovens en het park in Hasselt gegaan om een deel van de trouwreportage te maken. Van daaruit zijn we langs de oude dijk gereden om nog een paar trouwfoto’s te maken met Hasselt op de achtergrond. Ook hadden we nog ruim de tijd om een aantal foto’s in het park van Genemuiden te maken voordat de trouwceremonie zou beginnen.

Het was een mooie liefdevolle trouwceremonie waarbij Marjolein werd weggegeven door haar vader. Samen liepen ze over de binnenplaats langs de gasten naar de oude schuur waar de trouwceremonie plaats vond.

Na afloop van de trouwceremonie konden het bruidspaar en de gasten heerlijk genieten van het mooie weer op de binnenplaats onder het genot van een hapje en een drankje.

 

 

Reviews Bruidsfotografie

Wauw! Wij hebben een prachtige bruidsreportage van Jenneke ontvangen. Ze werkt heel prettig, ongedwongen en persoonlijk. Op een natuurlijke wijze legt ze alles vast. Ook het album inclusief box is een echte aanrader. Helemaal naar onze wensen gemaakt met een persoonlijk tintje en goede kwaliteit. Nogmaals dank Jenneke voor het fijne contact en het prachtige resultaat!


Roy en Margot

Afgelopen september zijn wij getrouwd in park Ramswoerthe te Steenwijk en hadden ons huwelijksfeest in Lemmer. De gehele dag had Jenneke foto's gemaakt en dit was super! In de voorbereiding neemt ze alle tijd voor je en geeft ze duidelijke uitleg. Ze biedt leuke pakketten (fotos maken en album kiezen) aan voor een goede prijs! Op de dag zelf mooie foto's gemaakt en de weken na de bruiloft gaf ze een mooie, professionele afwerking van de foto's en hebben we uiteindelijk daardoor een prachtig trouwalbum waardoor we de dag vaak kunnen herbeleven!


Gerrit en Thamara

Jenneke is een topfotograaf, ze heeft onze dag onwijs mooi en op een hele pure en ontspannen wijze vastgelegd. We vonden het heel prettig werken met Jenneke, zowel op de dag zelf als in de aanloop naar de bruiloft en achteraf voor het samenstellen van het fotoboek. Jenneke heeft ook de mooie spontane of emotionele momenten in een foto weten te vangen, heel speciaal om achteraf terug te zien. Wij zijn super trots op


Johnny en Britt

Wij raden Jenneke zeker aan! Van te voren luistert ze goed naar je wensen. Op de dag zelf heb je niet door dat er een fotograaf mee is. Ze weet de spontane momenten goed vast te leggen waardoor je hele mooie "ontspannen" foto's krijgt . Qua fotografie levert ze echt top werk af! Prachtige foto’s en we zijn super blij met ons fotoboek. Deze kwam in een mooie hoes. En we hoefden niks aan te passen, de indeling die ze had gemaakt was, was voor ons meteen goed. Zoek je een lieve, meedenkende fotograaf, die goed luistert naar jullie wensen en dat perfect kan vastleggen, dat moet je Jenneke hebben!!


Alex en Melanie