Trouwen bij Kasteel Henkenshage | Rick en Manon

Trouwen in een kasteel en je voelen als een prinses.

Als klein meisje droomde Manon hier al van. En afgelopen zomer is deze droom voor haar uitgekomen. Rick en Manon trouwden bij kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode. En omdat het qua weer ook een hele mooie dag was, kon alles buiten plaatsvinden.
Toen we aankwamen bij het kasteel hebben we eerst de trouwfoto’s gemaakt. Daarna was een moment ingepland waar de vader van Manon haar voor het eerst zag. Het is altijd erg bijzonder als de bruidsparen elkaar voor het eerst zien. Maar als de vader haar dochter voor het eerst ziet in haar trouwjurk is dit wel net zo bijzonder om mee te mogen maken.

Hierna was het tijd om te gaan trouwen. Manon werd door haar vader en dochtertje weggegeven aan Rick. Dit alles gebeurde buiten in de kasteeltuin waar later ook werd geproost op het bruidspaar en de taart aangesneden.

Reviews Bruidsfotografie

Wauw! Wij hebben een prachtige bruidsreportage van Jenneke ontvangen. Ze werkt heel prettig, ongedwongen en persoonlijk. Op een natuurlijke wijze legt ze alles vast. Ook het album inclusief box is een echte aanrader. Helemaal naar onze wensen gemaakt met een persoonlijk tintje en goede kwaliteit. Nogmaals dank Jenneke voor het fijne contact en het prachtige resultaat!


Roy en Margot

Afgelopen september zijn wij getrouwd in park Ramswoerthe te Steenwijk en hadden ons huwelijksfeest in Lemmer. De gehele dag had Jenneke foto's gemaakt en dit was super! In de voorbereiding neemt ze alle tijd voor je en geeft ze duidelijke uitleg. Ze biedt leuke pakketten (fotos maken en album kiezen) aan voor een goede prijs! Op de dag zelf mooie foto's gemaakt en de weken na de bruiloft gaf ze een mooie, professionele afwerking van de foto's en hebben we uiteindelijk daardoor een prachtig trouwalbum waardoor we de dag vaak kunnen herbeleven!


Gerrit en Thamara

Jenneke is een topfotograaf, ze heeft onze dag onwijs mooi en op een hele pure en ontspannen wijze vastgelegd. We vonden het heel prettig werken met Jenneke, zowel op de dag zelf als in de aanloop naar de bruiloft en achteraf voor het samenstellen van het fotoboek. Jenneke heeft ook de mooie spontane of emotionele momenten in een foto weten te vangen, heel speciaal om achteraf terug te zien. Wij zijn super trots op


Johnny en Britt

Wij raden Jenneke zeker aan! Van te voren luistert ze goed naar je wensen. Op de dag zelf heb je niet door dat er een fotograaf mee is. Ze weet de spontane momenten goed vast te leggen waardoor je hele mooie "ontspannen" foto's krijgt . Qua fotografie levert ze echt top werk af! Prachtige foto’s en we zijn super blij met ons fotoboek. Deze kwam in een mooie hoes. En we hoefden niks aan te passen, de indeling die ze had gemaakt was, was voor ons meteen goed. Zoek je een lieve, meedenkende fotograaf, die goed luistert naar jullie wensen en dat perfect kan vastleggen, dat moet je Jenneke hebben!!


Alex en Melanie