Trouwen bij Willibrordhaeghe | Roy en Margot

Trouwen bij kloosterhotel Willibrordhaeghe. Roy en Margot wilden heel graag in de oude Kapel trouwen en aansluiten buiten in de oude kloostertuin de dag verder voorzetten. Doordat het op hun dag prachtig weer was kon hun wens uitkomen.

Roy en Margot hadden in dit voormalige klooster allebei een eigen kamer. Zo konden ze heerlijk relaxt met hun familie de dag beginnen. Daarna was het tijd om ook elkaar voor het eerst zien. Iedereen stond beneden te wachten samen met Roy in de binnentuin tot Margot naar buiten kwam.

Na de first look gingen we de trouwfoto’s maken. Eerst met zijn tweeën en daarna gezellig met hun 2 dochters. Doordat dit hotel een voormalig klooster is geweest, ligt achter het hotel een prachtige tuin waar je heerlijk doorheen kan lopen en mooie foto’s kan maken.

Roy en Margo trouwden in de kapel welke bij het hotel zit. Geheel in stijl kwamen ze aanrijden in een oude Engelse taxi. Dit was toch wel heel speciaal voor de beide dochters. Al die mensen die op je staan te wachten!

Na de ceremonie was het tijd voor de toast en het aansnijden van de taart. Deze was erg lekker met al dat extra verse fruit, daar was de jongste dochter het ook helemaal mee eens.

Reviews Bruidsfotografie

Wauw! Wij hebben een prachtige bruidsreportage van Jenneke ontvangen. Ze werkt heel prettig, ongedwongen en persoonlijk. Op een natuurlijke wijze legt ze alles vast. Ook het album inclusief box is een echte aanrader. Helemaal naar onze wensen gemaakt met een persoonlijk tintje en goede kwaliteit. Nogmaals dank Jenneke voor het fijne contact en het prachtige resultaat!


Roy en Margot

Afgelopen september zijn wij getrouwd in park Ramswoerthe te Steenwijk en hadden ons huwelijksfeest in Lemmer. De gehele dag had Jenneke foto's gemaakt en dit was super! In de voorbereiding neemt ze alle tijd voor je en geeft ze duidelijke uitleg. Ze biedt leuke pakketten (fotos maken en album kiezen) aan voor een goede prijs! Op de dag zelf mooie foto's gemaakt en de weken na de bruiloft gaf ze een mooie, professionele afwerking van de foto's en hebben we uiteindelijk daardoor een prachtig trouwalbum waardoor we de dag vaak kunnen herbeleven!


Gerrit en Thamara

Jenneke is een topfotograaf, ze heeft onze dag onwijs mooi en op een hele pure en ontspannen wijze vastgelegd. We vonden het heel prettig werken met Jenneke, zowel op de dag zelf als in de aanloop naar de bruiloft en achteraf voor het samenstellen van het fotoboek. Jenneke heeft ook de mooie spontane of emotionele momenten in een foto weten te vangen, heel speciaal om achteraf terug te zien. Wij zijn super trots op


Johnny en Britt

Wij raden Jenneke zeker aan! Van te voren luistert ze goed naar je wensen. Op de dag zelf heb je niet door dat er een fotograaf mee is. Ze weet de spontane momenten goed vast te leggen waardoor je hele mooie "ontspannen" foto's krijgt . Qua fotografie levert ze echt top werk af! Prachtige foto’s en we zijn super blij met ons fotoboek. Deze kwam in een mooie hoes. En we hoefden niks aan te passen, de indeling die ze had gemaakt was, was voor ons meteen goed. Zoek je een lieve, meedenkende fotograaf, die goed luistert naar jullie wensen en dat perfect kan vastleggen, dat moet je Jenneke hebben!!


Alex en Melanie