Trouwen in de Herfst | Roel en Alette

Trouwen in de herfst kan best spannend zijn.  Maar het kan ook zo bijzonder mooi zijn. Overal prachtige intense kleuren. Hier en daar een zonnestraal tussen de bomen door en wolken die afwisselen met wat blauwe lucht. Op de bruiloft van Roel en Alette pakte dit perfect uit. Wat een prachtige herfstbruiloft was dit.

We begonnen de dag vroeg in de ochtend bij het ouderlijkhuis van Alette, waar Roel haar na het aankleden kwam ophalen in een hele mooie snelle trouwauto. Vandaaruit zijn we samen naar een natuurgebied bij Staphorst gereden om de trouwfoto’s te gaan maken. Hier kwam alles perfect samen. De mooie herfstkleuren, de zonnestralen door de bladeren en het was zelfs een klein beetje heiig waar Alette op had gehoopt.

Alette en Roel trouwden in de kerk van IJhorst. Dit is een trouwlocatie waar het licht perfect door de ramen naar binnen valt. Hier word je als fotograaf erg blij van!
Bij binnenkomst speelde een goede vriend op de piano wat de bruiloft nog net iets specialer maakte.

Kortom; het was een prachtige herfstbruiloft in oktober.

 

Reviews Bruidsfotografie

Wauw! Wij hebben een prachtige bruidsreportage van Jenneke ontvangen. Ze werkt heel prettig, ongedwongen en persoonlijk. Op een natuurlijke wijze legt ze alles vast. Ook het album inclusief box is een echte aanrader. Helemaal naar onze wensen gemaakt met een persoonlijk tintje en goede kwaliteit. Nogmaals dank Jenneke voor het fijne contact en het prachtige resultaat!


Roy en Margot

Afgelopen september zijn wij getrouwd in park Ramswoerthe te Steenwijk en hadden ons huwelijksfeest in Lemmer. De gehele dag had Jenneke foto's gemaakt en dit was super! In de voorbereiding neemt ze alle tijd voor je en geeft ze duidelijke uitleg. Ze biedt leuke pakketten (fotos maken en album kiezen) aan voor een goede prijs! Op de dag zelf mooie foto's gemaakt en de weken na de bruiloft gaf ze een mooie, professionele afwerking van de foto's en hebben we uiteindelijk daardoor een prachtig trouwalbum waardoor we de dag vaak kunnen herbeleven!


Gerrit en Thamara

Jenneke is een topfotograaf, ze heeft onze dag onwijs mooi en op een hele pure en ontspannen wijze vastgelegd. We vonden het heel prettig werken met Jenneke, zowel op de dag zelf als in de aanloop naar de bruiloft en achteraf voor het samenstellen van het fotoboek. Jenneke heeft ook de mooie spontane of emotionele momenten in een foto weten te vangen, heel speciaal om achteraf terug te zien. Wij zijn super trots op


Johnny en Britt

Wij raden Jenneke zeker aan! Van te voren luistert ze goed naar je wensen. Op de dag zelf heb je niet door dat er een fotograaf mee is. Ze weet de spontane momenten goed vast te leggen waardoor je hele mooie "ontspannen" foto's krijgt . Qua fotografie levert ze echt top werk af! Prachtige foto’s en we zijn super blij met ons fotoboek. Deze kwam in een mooie hoes. En we hoefden niks aan te passen, de indeling die ze had gemaakt was, was voor ons meteen goed. Zoek je een lieve, meedenkende fotograaf, die goed luistert naar jullie wensen en dat perfect kan vastleggen, dat moet je Jenneke hebben!!


Alex en Melanie