Trouwen in Drenthe | Sander en Ella

Trouwen in coronatijd betekent anders trouwen maar dat betekent niet per se dat je bruiloft dan ook minder leuk is. Afgelopen jaar heb ik hele mooie intieme bruiloften mogen fotograferen in Drenthe en omstreken, zoals de bruiloft van Sander en Ella.

De bruiloft van Sander en Ella vond plaats op landgoed Overcinge in Havelte. Het was een prachtige zonnige dag in september waardoor de bruiloft buiten plaats kon vinden.

Het bruidspaar wilde elkaar pas voor het eerst zien tijdens de ceremonie. Sander werd op de binnenplaats van het landgoed verwelkomt door alle gasten, nadat hij door een vriend werd gebracht in de trouwauto. Toen was het moment daar! Ella werd door haar vader weggegeven na een mooie wandeling die midden in de tuin eindigde waar de ceremonie plaatsvond. Daar zagen ze elkaar voor het eerst en kon Sander, Ella eindelijk bewonderen in haar mooie trouwjurk.

Na de intieme ceremonie die bestond uit het burgerlijk- en kerkelijk huwelijk was het tijd om te proosten en de taart aan te snijden. Sander en Ella hadden naast de bruidstaart voor een gebakstafel gekozen. Daardoor konden de gasten nog lang genieten van lekkere gebakjes terwijl wij rondom het landgoed de trouwfoto’s gingen maken.

 

 

 

 

 

Reviews Bruidsfotografie

Wauw! Wij hebben een prachtige bruidsreportage van Jenneke ontvangen. Ze werkt heel prettig, ongedwongen en persoonlijk. Op een natuurlijke wijze legt ze alles vast. Ook het album inclusief box is een echte aanrader. Helemaal naar onze wensen gemaakt met een persoonlijk tintje en goede kwaliteit. Nogmaals dank Jenneke voor het fijne contact en het prachtige resultaat!


Roy en Margot

Afgelopen september zijn wij getrouwd in park Ramswoerthe te Steenwijk en hadden ons huwelijksfeest in Lemmer. De gehele dag had Jenneke foto's gemaakt en dit was super! In de voorbereiding neemt ze alle tijd voor je en geeft ze duidelijke uitleg. Ze biedt leuke pakketten (fotos maken en album kiezen) aan voor een goede prijs! Op de dag zelf mooie foto's gemaakt en de weken na de bruiloft gaf ze een mooie, professionele afwerking van de foto's en hebben we uiteindelijk daardoor een prachtig trouwalbum waardoor we de dag vaak kunnen herbeleven!


Gerrit en Thamara

Jenneke is een topfotograaf, ze heeft onze dag onwijs mooi en op een hele pure en ontspannen wijze vastgelegd. We vonden het heel prettig werken met Jenneke, zowel op de dag zelf als in de aanloop naar de bruiloft en achteraf voor het samenstellen van het fotoboek. Jenneke heeft ook de mooie spontane of emotionele momenten in een foto weten te vangen, heel speciaal om achteraf terug te zien. Wij zijn super trots op


Johnny en Britt

Wij raden Jenneke zeker aan! Van te voren luistert ze goed naar je wensen. Op de dag zelf heb je niet door dat er een fotograaf mee is. Ze weet de spontane momenten goed vast te leggen waardoor je hele mooie "ontspannen" foto's krijgt . Qua fotografie levert ze echt top werk af! Prachtige foto’s en we zijn super blij met ons fotoboek. Deze kwam in een mooie hoes. En we hoefden niks aan te passen, de indeling die ze had gemaakt was, was voor ons meteen goed. Zoek je een lieve, meedenkende fotograaf, die goed luistert naar jullie wensen en dat perfect kan vastleggen, dat moet je Jenneke hebben!!


Alex en Melanie