Trouwen in Friesland | Klaas Jan en Geeske

De bruiloft van Geeske en Klaas Jan vond plaats op 3 verschillende plaatsen in Friesland.

De dag begon in Lemmer waar ik het aankleden van Klaas Jan en Geeske heb mogen vastleggen. Na de first look zijn Geeske en Klaas Jan met een oud VW busje naar de oude sluis in Lemmer gereden. Daar hebben we een paar foto’s gemaakt waarna we naar de Overtuin in Oranjewoud zijn gegaan om de trouwreportage te maken. Halverwege nog wel even een tussenstop gemaakt om bij Pake (opa) langs te gaan. Zodat hij zijn kleindochter op deze bijzondere dag ook even kon bewonderen.

Geeske en klaas Jan zijn getrouwd in de tuin van het Tjaarda hotel in Oranjewoud. Daarna hebben we een toost uitgebracht op dit prachtige bruidspaar.

Na de toost was het tijd om naar de feestlocatie te rijden, de Mallemok in Sloten.

Bij aankomst hebben we de taart aangesneden. Na het taart aansnijden hadden we nog even tijd om foto’s te maken in Sloten. Wat een leuke locatie is dat! Je waant je daar echt terug in de tijd.

Reviews Bruidsfotografie

Wauw! Wij hebben een prachtige bruidsreportage van Jenneke ontvangen. Ze werkt heel prettig, ongedwongen en persoonlijk. Op een natuurlijke wijze legt ze alles vast. Ook het album inclusief box is een echte aanrader. Helemaal naar onze wensen gemaakt met een persoonlijk tintje en goede kwaliteit. Nogmaals dank Jenneke voor het fijne contact en het prachtige resultaat!


Roy en Margot

Afgelopen september zijn wij getrouwd in park Ramswoerthe te Steenwijk en hadden ons huwelijksfeest in Lemmer. De gehele dag had Jenneke foto's gemaakt en dit was super! In de voorbereiding neemt ze alle tijd voor je en geeft ze duidelijke uitleg. Ze biedt leuke pakketten (fotos maken en album kiezen) aan voor een goede prijs! Op de dag zelf mooie foto's gemaakt en de weken na de bruiloft gaf ze een mooie, professionele afwerking van de foto's en hebben we uiteindelijk daardoor een prachtig trouwalbum waardoor we de dag vaak kunnen herbeleven!


Gerrit en Thamara

Jenneke is een topfotograaf, ze heeft onze dag onwijs mooi en op een hele pure en ontspannen wijze vastgelegd. We vonden het heel prettig werken met Jenneke, zowel op de dag zelf als in de aanloop naar de bruiloft en achteraf voor het samenstellen van het fotoboek. Jenneke heeft ook de mooie spontane of emotionele momenten in een foto weten te vangen, heel speciaal om achteraf terug te zien. Wij zijn super trots op


Johnny en Britt

Wij raden Jenneke zeker aan! Van te voren luistert ze goed naar je wensen. Op de dag zelf heb je niet door dat er een fotograaf mee is. Ze weet de spontane momenten goed vast te leggen waardoor je hele mooie "ontspannen" foto's krijgt . Qua fotografie levert ze echt top werk af! Prachtige foto’s en we zijn super blij met ons fotoboek. Deze kwam in een mooie hoes. En we hoefden niks aan te passen, de indeling die ze had gemaakt was, was voor ons meteen goed. Zoek je een lieve, meedenkende fotograaf, die goed luistert naar jullie wensen en dat perfect kan vastleggen, dat moet je Jenneke hebben!!


Alex en Melanie