Trouwreportage Dwingelderveld | Lara en Laurens

Toen ik Lara en Laurens voor de eerste keer zag, gaven ze allebei aan vanuit hun ouderlijk huis de trouwdag te willen beginnen. Dat betekende dat de dag van Lara in Groningen begon en Laurens zijn dag in Zwolle. Ze wilden elkaar graag voor het eerst zien in de natuur en aan sluitend dan de trouwreportage doen. Of ik misschien een mooie locatie wist die ergens tussen Zwolle en Groningen in lag. Ik wist een mooi plekje niet al te ver van de snelweg met verschillende  fotoplekken in Nationaalpark Dwingelderveld. Dat vonden ze een heel goed idee.

Toen was het eindelijk zover. Laurens en ik waren al op de afgesproken plaats in Dwingelderveld toen Lara arriveerde. Het is zo mooi om te zien hoeveel liefde in het moment zit als een bruidspaar elkaar voor het eerst ziet. Dit was ook zeker zo bij Lara en Laurens, ze gingen helemaal op in het moment.

Na de first look hebben we een mooie wandeling gemaakt langs verschillende plekjes en daar relaxed foto’s gemaakt. Daarna zijn we naar de Agnietenberg in Zwolle gereden waar we hebben genoten van een mooie intieme ceremonie in het theehuis van de Agnietenberg.

 

Reviews Bruidsfotografie

Wauw! Wij hebben een prachtige bruidsreportage van Jenneke ontvangen. Ze werkt heel prettig, ongedwongen en persoonlijk. Op een natuurlijke wijze legt ze alles vast. Ook het album inclusief box is een echte aanrader. Helemaal naar onze wensen gemaakt met een persoonlijk tintje en goede kwaliteit. Nogmaals dank Jenneke voor het fijne contact en het prachtige resultaat!


Roy en Margot

Afgelopen september zijn wij getrouwd in park Ramswoerthe te Steenwijk en hadden ons huwelijksfeest in Lemmer. De gehele dag had Jenneke foto's gemaakt en dit was super! In de voorbereiding neemt ze alle tijd voor je en geeft ze duidelijke uitleg. Ze biedt leuke pakketten (fotos maken en album kiezen) aan voor een goede prijs! Op de dag zelf mooie foto's gemaakt en de weken na de bruiloft gaf ze een mooie, professionele afwerking van de foto's en hebben we uiteindelijk daardoor een prachtig trouwalbum waardoor we de dag vaak kunnen herbeleven!


Gerrit en Thamara

Jenneke is een topfotograaf, ze heeft onze dag onwijs mooi en op een hele pure en ontspannen wijze vastgelegd. We vonden het heel prettig werken met Jenneke, zowel op de dag zelf als in de aanloop naar de bruiloft en achteraf voor het samenstellen van het fotoboek. Jenneke heeft ook de mooie spontane of emotionele momenten in een foto weten te vangen, heel speciaal om achteraf terug te zien. Wij zijn super trots op


Johnny en Britt

Wij raden Jenneke zeker aan! Van te voren luistert ze goed naar je wensen. Op de dag zelf heb je niet door dat er een fotograaf mee is. Ze weet de spontane momenten goed vast te leggen waardoor je hele mooie "ontspannen" foto's krijgt . Qua fotografie levert ze echt top werk af! Prachtige foto’s en we zijn super blij met ons fotoboek. Deze kwam in een mooie hoes. En we hoefden niks aan te passen, de indeling die ze had gemaakt was, was voor ons meteen goed. Zoek je een lieve, meedenkende fotograaf, die goed luistert naar jullie wensen en dat perfect kan vastleggen, dat moet je Jenneke hebben!!


Alex en Melanie