Bedrijfsfotografie

Professionele bedrijfsfotografie van Jenneke Lok is eigentijds en persoonlijk.

Beelden zijn en blijven erg belangrijk voor het weergeven van uw bedrijf. Een pakkend beeld kan net die ene klant er toe zetten om voor uw bedrijf te kiezen. Foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Dit spreekwoord bestaat niet voor niets en is misschien nog wel meer van betekenis dan ooit te voren. Door de digitalisering zijn kwalitatieve foto’s op bijvoorbeeld uw website van onschatbare waarde. De eerste indruk is tegenwoordig de enige indruk waarmee u kans maakt. Is deze niet goed, dan is de potentiële klant alweer weg. Door het gebruik van kwaliteitsfoto’s onderscheidt u zich van de massa en trekt u meer klanten naar uw bedrijf.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van de mogelijkheden die ik verzorg op het gebied van bedrijfsfotografie.

Concept fotografie

Met concept fotografie laat u uw bedrijf spreken. Laten zien waar uw bedrijf voor staat en wat uw bedrijf heeft te bieden. Doormiddel van sprekende en levendige foto’s laat u zien hoe er binnen uw bedrijf wordt gewerkt en wat relaties bij u kunnen verwachten.

Door op een ontspannen manier te werk te gaan, maak ik pure beelden die weergeven wat uw bedrijf voor uw relaties kan betekenen en welke mensen dit voor hen mogelijk maken.

Hiermee creëert u een stuk herkenning en vertrouwen waarmee u de potentiële klant en uw relaties voor u weet te winnen en te behouden.

 

Vanaf € 375,- ex btw.

Wat krijg je hiervoor?

 • 1 uur plan de campagne gesprek
 • 2 uur Fotoshoot op locatie
 • minimaal 25 bewerkte foto’s
 • alle foto’s op hoge resolutie aan geleverd
 • Reiskosten inbegrepen tot 15 km

 

Zakelijkportret

Social media is niet meer weg te denken uit de huidige wereld. Ook uw Linkedin pagina is een visitekaartje waarmee u een indruk achterlaat.

Door een professionele portretfoto te laten maken die u kunt gebruiken als profielfoto, voor uw visitekaartje of voor uw website, laat u zien dat u serieus aandacht besteedt aan de uitstraling van uw bedrijf.

Met mijn mobiele studio kom ik naar uw bedrijf om daar de foto’s te maken. Dit bespaart u tijd en geeft u direct de gelegenheid om ook uw medewerkers op de foto te zetten zonder dat dit extra tijd kost. Ik vind het belangrijk om mensen op de foto te zetten zoals ze zijn.

Een goed zakelijk portret ziet er professioneel uit en geeft uw persoonlijkheid op een natuurgetrouwe manier weer.

 

Productfotografie

Mijn werkervaring als interieurontwerper en stylist geven mij een voorsprong die weinig anderen hebben.

De juiste sfeer bepaalt in grote mate de beleving van een product, en die sfeer en compositie op een goede manier creëren, is een kunst opzich. Ik vind levendige beelden maken erg belangrijk.

Door de verschuiving van winkelen in de winkelstraat naar het online shoppen, worden hoogstaande kwaliteitsfoto’s van uw producten steeds belangrijker.

Doordat de klant de producten niet meer fysiek komt bekijken, maar dit digitaal doet, zijn uw productfoto’s bij uitstek het middel om de klant voor u te winnen.

Door een juiste belichting te kiezen en een achtergrond te gebruiken die bij uw producten past, komen zij tot leven in de foto. Geef een goede invulling aan productfotografie en laat zien wat uw bedrijf te bieden heeft!

Je kunt bij mij terecht voor een bedrijfsreportage, zakelijkportret, foodfotografie en  productfotografie.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem dan vooral contact met mij op.  Reviews Bedrijfsfotografie

  Jenneke Lok heeft voor mijn bedrijf een prachtige professionele fotoreportage gemaakt. Ze neemt ruim de tijd om je wensen en ideeën te bespreken en draagt hele goede en originele suggesties aan. De fotoreportage zelf verliep in een gemoedelijke, informele, maar zeker ook professionele sfeer. Het resultaat is een prachtige collectie foto's die de stijl en kenmerken van mijn bedrijf goed weergeven, waar ook de website bouwer van onder de indruk was. Zeker een aanrader!


  Naaiatelier Maniqui

  Afgelopen jaar heeft Jenneke naar volle tevredenheid ons gehele assortiment op de gevoelige plaat vastgelegd... Wat een vakvrouw is dit, meesterlijk zijn onze kipgerechten vastgelegd, schitterend om te zien dat wat je jezelf voorgesteld hebt als resultaat ook zo mooi kan worden gefotografeerd. Zowel het eindresultaat en de communicatie verliep vlekkeloos, assertief, positief en prettig in de omgang zijn enkele pluspunten van Jenneke. Een absolute aanrader voor eenieder die zijn/haar harde werk gefotografeerd wil zien.


  Poeliersbedrijf Marco Pollo

  Hele fijne bedrijfsreportage bij Jenneke gehad. Ik voelde mij erg bij haar op mijn gemak tijdens de fotoshoot. Van tevoren hebben we een duidelijk plan gemaakt wat ik allemaal op de foto wilde hebben en zij gaf daarbij handige tips en aanvullingen. Ik ben erg blij met het eind resultaat!


  Yoga studio Soham