Over mij

Wat leuk dat je op mijn website bent. Ik ben Jenneke, gespecialiseerd in ongedwongen en pure bruidsfotografie en portretfotografie. Samen met mijn man en onze eigenwijze kat Morph en Jonge hond Kira woon ik aan de rand van het mooie dorp Havelte in Drenthe. Vanuit hier wandel ik graag over de hei en in de bossen. Naast mijn passie voor fotografie, sta ik graag in de keuken om allemaal lekkere recepten te bedenken en uit te proberen.  Mijn favorite vakantie landen zijn Italië, Duitsland en west Amerika en dan het liefst ergens in de bergen.

Voordat ik me richtte op fotografie werkte ik ruim tien jaar als ontwerper en stylist in de home & deco industrie. Fotografie was een onderdeel van mijn opleiding en als styliste werkte ik regelmatig samen met fotografen. Omdat ik fotograferen en het helpen van de fotograaf super leuk vond. Besloot ik nog een studie te volgen in de fotografie en in 2013 ben ik voor mij zelf begonnen als fulltime fotograaf.

Liefde voor de mens, de natuur, spontaan, vrolijk, oprecht, gastvrij en lekker eten zijn de dingen die bij mij horen, maar die ik ook als een rode draad binnen jouw verhaal laat terugkomen. Ik zoek steeds naar de puurheid. Ieder mens, ieders verhaal is uniek en dat leg ik graag voor je vast in sfeervolle, persoonlijke beelden.

Als professioneel fotograaf vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en vernieuwen. Met het volgen van workshops en het bezoeken van vakbeurzen en seminars blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste stijlen, trends, technieken en apparatuur.

Meer weten of een afspraak maken? Bel of mail me gerust.

Neem contact op

Reviews Bruidsfotografie

Wauw! Wij hebben een prachtige bruidsreportage van Jenneke ontvangen. Ze werkt heel prettig, ongedwongen en persoonlijk. Op een natuurlijke wijze legt ze alles vast. Ook het album inclusief box is een echte aanrader. Helemaal naar onze wensen gemaakt met een persoonlijk tintje en goede kwaliteit. Nogmaals dank Jenneke voor het fijne contact en het prachtige resultaat!


Roy en Margot

Afgelopen september zijn wij getrouwd in park Ramswoerthe te Steenwijk en hadden ons huwelijksfeest in Lemmer. De gehele dag had Jenneke foto's gemaakt en dit was super! In de voorbereiding neemt ze alle tijd voor je en geeft ze duidelijke uitleg. Ze biedt leuke pakketten (fotos maken en album kiezen) aan voor een goede prijs! Op de dag zelf mooie foto's gemaakt en de weken na de bruiloft gaf ze een mooie, professionele afwerking van de foto's en hebben we uiteindelijk daardoor een prachtig trouwalbum waardoor we de dag vaak kunnen herbeleven!


Gerrit en Thamara

Jenneke is een topfotograaf, ze heeft onze dag onwijs mooi en op een hele pure en ontspannen wijze vastgelegd. We vonden het heel prettig werken met Jenneke, zowel op de dag zelf als in de aanloop naar de bruiloft en achteraf voor het samenstellen van het fotoboek. Jenneke heeft ook de mooie spontane of emotionele momenten in een foto weten te vangen, heel speciaal om achteraf terug te zien. Wij zijn super trots op


Johnny en Britt

Wij raden Jenneke zeker aan! Van te voren luistert ze goed naar je wensen. Op de dag zelf heb je niet door dat er een fotograaf mee is. Ze weet de spontane momenten goed vast te leggen waardoor je hele mooie "ontspannen" foto's krijgt . Qua fotografie levert ze echt top werk af! Prachtige foto’s en we zijn super blij met ons fotoboek. Deze kwam in een mooie hoes. En we hoefden niks aan te passen, de indeling die ze had gemaakt was, was voor ons meteen goed. Zoek je een lieve, meedenkende fotograaf, die goed luistert naar jullie wensen en dat perfect kan vastleggen, dat moet je Jenneke hebben!!


Alex en Melanie