Over mij

Wat leuk dat je op mijn website bent. Ik ben Jenneke, gespecialiseerd in Bedrijfsfotografie en portretfotografie. Samen met mijn man en onze eigenwijze kat Morph en Jonge hond Kira woon ik aan de rand van het mooie dorp Havelte in Drenthe. Vanuit hier wandel ik graag over de hei en in de bossen. Naast mijn passie voor fotografie, sta ik graag in de keuken om allemaal lekkere recepten te bedenken en uit te proberen.  Mijn favorite vakantie landen zijn Italië, Duitsland en west Amerika en dan het liefst ergens in de bergen.

Voordat ik me richtte op fotografie werkte ik ruim tien jaar als ontwerper en stylist in de home & deco industrie. Fotografie was een onderdeel van mijn opleiding en als styliste werkte ik regelmatig samen met fotografen. Omdat ik fotograferen en het helpen van de fotograaf super leuk vond. Besloot ik nog een studie te volgen in de fotografie en in 2013 ben ik voor mij zelf begonnen als fulltime fotograaf.

Liefde voor de mens, de natuur, spontaan, vrolijk, oprecht, gastvrij en lekker eten zijn de dingen die bij mij horen, maar die ik ook als een rode draad binnen jouw verhaal laat terugkomen. Ik zoek steeds naar de puurheid. Ieder mens, ieders verhaal is uniek en dat leg ik graag voor je vast in sfeervolle, persoonlijke beelden.

Als professioneel fotograaf vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en vernieuwen. Met het volgen van workshops en het bezoeken van vakbeurzen en seminars blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste stijlen, trends, technieken en apparatuur.

Meer weten of een afspraak maken? Bel of mail me gerust.

Neem contact op

Reviews Bedrijfsfotografie

Jenneke Lok heeft voor mijn bedrijf een prachtige professionele fotoreportage gemaakt. Ze neemt ruim de tijd om je wensen en ideeën te bespreken en draagt hele goede en originele suggesties aan. De fotoreportage zelf verliep in een gemoedelijke, informele, maar zeker ook professionele sfeer. Het resultaat is een prachtige collectie foto's die de stijl en kenmerken van mijn bedrijf goed weergeven, waar ook de website bouwer van onder de indruk was. Zeker een aanrader!


Naaiatelier Maniqui

Afgelopen jaar heeft Jenneke naar volle tevredenheid ons gehele assortiment op de gevoelige plaat vastgelegd... Wat een vakvrouw is dit, meesterlijk zijn onze kipgerechten vastgelegd, schitterend om te zien dat wat je jezelf voorgesteld hebt als resultaat ook zo mooi kan worden gefotografeerd. Zowel het eindresultaat en de communicatie verliep vlekkeloos, assertief, positief en prettig in de omgang zijn enkele pluspunten van Jenneke. Een absolute aanrader voor eenieder die zijn/haar harde werk gefotografeerd wil zien.


Poeliersbedrijf Marco Pollo

Hele fijne bedrijfsreportage bij Jenneke gehad. Ik voelde mij erg bij haar op mijn gemak tijdens de fotoshoot. Van tevoren hebben we een duidelijk plan gemaakt wat ik allemaal op de foto wilde hebben en zij gaf daarbij handige tips en aanvullingen. Ik ben erg blij met het eind resultaat!


Yoga studio Soham