Impressies van mijn werk

Bedrijfsreportage Yoga studio

Bedrijfsreportage voor de website van yoga studio So Ham in Helmond.

Odith van Engelen wilde graag haar studio en de lessen die zij geeft in beeld brengen op haar website. Ze wilde dat de foto’s een frisse uitstraling en een warm gevoel weergeven. Kijk voor het resultaat op haar website www.sohamyoga.nl

Productfotografie voor Lutcia Marechal Lighting

Productfoto’s die ik gemaakt heb voor Lutcia Marechal Lighting staan vanaf heden in de Maretti catalogus.

Productfotografie designlampen

Zakelijk portret en productfoto’s voor Lutcia Marechal Lighting. Zij ontwerpt en maakt design lampen.

Bedrijfsfotografie vergaderruimte

Interieurfotografie voor een vergaderruimte waar ik tevens het ontwerp voor heb gemaakt.

Bedrijfsfotografie Holtensmolen in Deurne

Het in beeld brengen van de activiteiten die nog steeds in Holtensmolen worden gedaan.

Reviews Bedrijfsfotografie

Jenneke Lok heeft voor mijn bedrijf een prachtige professionele fotoreportage gemaakt. Ze neemt ruim de tijd om je wensen en ideeën te bespreken en draagt hele goede en originele suggesties aan. De fotoreportage zelf verliep in een gemoedelijke, informele, maar zeker ook professionele sfeer. Het resultaat is een prachtige collectie foto's die de stijl en kenmerken van mijn bedrijf goed weergeven, waar ook de website bouwer van onder de indruk was. Zeker een aanrader!


Naaiatelier Maniqui

Afgelopen jaar heeft Jenneke naar volle tevredenheid ons gehele assortiment op de gevoelige plaat vastgelegd... Wat een vakvrouw is dit, meesterlijk zijn onze kipgerechten vastgelegd, schitterend om te zien dat wat je jezelf voorgesteld hebt als resultaat ook zo mooi kan worden gefotografeerd. Zowel het eindresultaat en de communicatie verliep vlekkeloos, assertief, positief en prettig in de omgang zijn enkele pluspunten van Jenneke. Een absolute aanrader voor eenieder die zijn/haar harde werk gefotografeerd wil zien.


Poeliersbedrijf Marco Pollo

Hele fijne bedrijfsreportage bij Jenneke gehad. Ik voelde mij erg bij haar op mijn gemak tijdens de fotoshoot. Van tevoren hebben we een duidelijk plan gemaakt wat ik allemaal op de foto wilde hebben en zij gaf daarbij handige tips en aanvullingen. Ik ben erg blij met het eind resultaat!


Yoga studio Soham