Trouwfotograaf Meppel

Ben je opzoek naar een professionele trouwfotograaf in de regio Meppel?

Trouwfotografie gaat verder dan alleen het vastleggen van een bijzondere dag. Als professioneel Trouwfotograaf breng ik jullie trouwdag in beeld met alle mooie, kleine en sfeervolle geluksmomenten van die dag. Door mijn ongedwongen manier van werken, voelen jullie je op je gemak en kom je ontspannen op de foto. Jullie dag wordt als een mooi en compleet verhaal weergegeven op een manier die geheel bij jullie past.

 

  • Mooie, sfeervolle en pure trouwfotografie
  • Persoonlijke en ongedwongen benadering
  • Een prachtig trouwalbum naar eigen wens

 

Meer weten?

Klik hier voor bruidsfotografie

Ook voor portretfotografie kun je bij mij terecht.

Neem contact op

Reviews Bedrijfsfotografie

Jenneke Lok heeft voor mijn bedrijf een prachtige professionele fotoreportage gemaakt. Ze neemt ruim de tijd om je wensen en ideeën te bespreken en draagt hele goede en originele suggesties aan. De fotoreportage zelf verliep in een gemoedelijke, informele, maar zeker ook professionele sfeer. Het resultaat is een prachtige collectie foto's die de stijl en kenmerken van mijn bedrijf goed weergeven, waar ook de website bouwer van onder de indruk was. Zeker een aanrader!


Naaiatelier Maniqui

Afgelopen jaar heeft Jenneke naar volle tevredenheid ons gehele assortiment op de gevoelige plaat vastgelegd... Wat een vakvrouw is dit, meesterlijk zijn onze kipgerechten vastgelegd, schitterend om te zien dat wat je jezelf voorgesteld hebt als resultaat ook zo mooi kan worden gefotografeerd. Zowel het eindresultaat en de communicatie verliep vlekkeloos, assertief, positief en prettig in de omgang zijn enkele pluspunten van Jenneke. Een absolute aanrader voor eenieder die zijn/haar harde werk gefotografeerd wil zien.


Poeliersbedrijf Marco Pollo

Hele fijne bedrijfsreportage bij Jenneke gehad. Ik voelde mij erg bij haar op mijn gemak tijdens de fotoshoot. Van tevoren hebben we een duidelijk plan gemaakt wat ik allemaal op de foto wilde hebben en zij gaf daarbij handige tips en aanvullingen. Ik ben erg blij met het eind resultaat!


Yoga studio Soham